Boka rum - för bästa pris
BOKA RUM
lunchmeny 2017-12-10T21:11:27+00:00

LUNCHMENY

Vecka 50

JULLUNCH

Från 17 november till 22 december kan du även välja vår utsökta jullunch utöver vår ordinarie dagens lunch.

Terrine på fläsklägg serveras med bryssel- och rödkål, sockerrostad potatis och skysås

135:-

Silltallrik innan varmrätten? – 3 sorters sill, ägg, ost och bröd

95:-

MÅNDAG

Bakat majskycklingbröst med rostad palsternacka, dragonsås och syrlig lök

TISDAG

Rimmad oxbringa med stompade rotsaker, pepparrot och senap

ONSDAG

Wallenbergare på vit fisk serveras med potatispuré, brynt smör, ångade ärtor och anjovissmör

TORSDAG

Örtfylld porchetta med rostad amandine-potatis, pepparsky och grillade tomater

FREDAG

Konfiterad lax med ljummen couscous, syrlig yoghurt och koriander

VECKANS VEGETARISKA

Helrostad blomkål med smörfrästa svampar, bakat ägg och majonnäs på vattenkrasse

135 :- 
inkluderar salladsbuffé, ramlösa/lättöl och kaffe

Möte och konferens i Ystad

MÖTEN & KONFERANS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Hotelcontinental du Sud Ystad © 2017
Historien om Continental du Sud